Магазини

Магазин СЛЪНЧО - до Операта

 
delfin
Бургас, ул.Шейново 32 - на гърба на Операта
тел. 0878 11 88 41

Вече  15 години "СЛЪНЧО" предлага на своите клиенти широка гама  от бебешки и детски стоки на конкурентни цени и с доказано качество.Ние сме официален представител за България на популярната в цяла Европа полска марка бебешки колички  „BEBETTO”. Успешно работим, какато с български , така и с утвърдени и наложили се  в Европа производители .
В нашите магазини ви очаква голямо разнообразие от бебешки количкистолчета за кола и столчета хранене, бебешки кошари, проходилки, детски играчки, висококачествена бебешка козметика и храни, удобни и модерни бебешки дрешки и аксесоари за бебенца и деца.
Всички наши продукти отговарят на Европейските стандарти за сигурност, безопасност и надежност
За нас е от изключително значение да  удоволетворим  високите изисквания на Вас – нашите клиенти.

Ще ви помогнем да отгледате с лекота вашите усмихнати Слънчица.

 

 

Магазин СЛЪНЧО - ж.к М.Рудник

 
slancho  
 

Магазин Слънчо - до пл.Кирил и Методий

 
slancho
 Бургас, център, ул.Възраждане 25
тел. 0878 11 55 61
 

 

Детски онлайн магазин BEBE1 предлага на своите клиенти истинско разнообразие от бебешки колички, детски колички, столчета за кола, детски легла, бебешки кошари , проходилки, бебешки шезлонги, акумулаторни коли(чки), детски играчки, детски дрехи, както и стоки в помощ и за удобство на майките.

В категориите за детски играчки ще откриете своите идеи за детски подаръци. Разделът с детски дрехи ще Ви предложи красиви и разнообразни комплекти за новородено(изписване).В разделът „За мама” ще намерите помпи за кърма,специално бельо, аксесоари и козметика. В категорията „Къпане” присъстват така необходимите бебешки вани, детски халати и хавлии. Открийте в категориите и своята бебешка и детска козметика. Разделът „Детска стая” предлага детски легла, бебешки кошарки и скринове, всички в широка гама от цветове, както и разнообразие от детски спални комплекти и бельо.

Екипът на BEBE1 ви пожелава приятно пазаруване!