За Нас

Вече  15 години фирма „АЛ“ ЕООД предлага на своите клиенти широка гама  от бебешки и детски стоки на конкурентни цени и с доказано качество.Ние сме официален представител за България на популярната в цяла Европа полска марка бебешки колички  „BEBETTO”. Успешно работим, какато с български , така и с утвърдени и наложили се  в Европа производители .
В Е-магазин „BEBE 1“ ви очаква голямо разнообразие от бебешки и детски колички,  столчета за кола и хранене , бебешки кошари, проходилки, играчки, висококачествена бебешка козметика и храни, удобни и модерни дрешки и аксесоари за бебенца и деца.
Всички наши продукти отговарят на Европейските стандарти за сигурност, безопасност и надежност
За нас е от изключително значение да  удоволетворим  високите изисквания на Вас – нашите клиенти.

Ще ви помогнем да отгледате с лекота вашите усмихнати Слънчица.

Детски онлайн магазин BEBE1 предлага на своите клиенти истинско разнообразие от бебешки колички, детски колички, столчета за кола, детски легла, бебешки кошари , проходилки, бебешки шезлонги, акумулаторни коли(чки), детски играчки, детски дрехи, както и стоки в помощ и за удобство на майките.

В категориите за детски играчки ще откриете своите идеи за детски подаръци. Разделът с детски дрехи ще Ви предложи красиви и разнообразни комплекти за новородено(изписване).В разделът „За мама” ще намерите помпи за кърма,специално бельо, аксесоари и козметика. В категорията „Къпане” присъстват така необходимите бебешки вани, детски халати и хавлии. Открийте в категориите и своята бебешка и детска козметика. Разделът „Детска стая” предлага детски легла, бебешки кошарки и скринове, всички в широка гама от цветове, както и разнообразие от детски спални комплекти и бельо.

Екипът на BEBE1 ви пожелава приятно пазаруване!