Политика на поверителност

- Гарантираме пълна Конфиденциалност на Вашите данни по смисъла на Закона за електроннта търговия, че събраните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица и ще бъдат единствено ползвани по предназначение.

- Гарантираме Ви, че няма да получавате нежелани съобщения от нас, за които не сте се абонирали с изключение на важни съобщения, свързани с Вашата покупка.

- Предоставената информация се използва за целите на вашето обслужване. Ако сте се регистрирали можете да редактирате вашите данни като влезете в профила си.

- Потребителят има право да изтрие профила си по всяко време, с което съответно ще премахне всичките си лични данни от базата на bebe1.bg.

Детски онлайн магазин BEBE1 предлага на своите клиенти истинско разнообразие от бебешки колички, детски колички, столчета за кола, детски легла, бебешки кошари , проходилки, бебешки шезлонги, акумулаторни коли(чки), детски играчки, детски дрехи, както и стоки в помощ и за удобство на майките.

В категориите за детски играчки ще откриете своите идеи за детски подаръци. Разделът с детски дрехи ще Ви предложи красиви и разнообразни комплекти за новородено(изписване).В разделът „За мама” ще намерите помпи за кърма,специално бельо, аксесоари и козметика. В категорията „Къпане” присъстват така необходимите бебешки вани, детски халати и хавлии. Открийте в категориите и своята бебешка и детска козметика. Разделът „Детска стая” предлага детски легла, бебешки кошарки и скринове, всички в широка гама от цветове, както и разнообразие от детски спални комплекти и бельо.

Екипът на BEBE1 ви пожелава приятно пазаруване!