Доставка

 

Срок и начин на доставка:

- Доставките се извършват чрез куриерска фирма Лео Експрес.

- Срока на доставката е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Цената за доставка е 5 лв. за сметки до 80 лева,след тази сума транспорта е безплатен. 

- В случаите, когато клиента предпочита друга куриерска компания, доставката е по тарифите на избраната от клиента куриерска фирма.

- Ако избран от вас продукт в момента липсва, администраторът на магазина ще се свърже с вас, за да предупреди за възможното забавяне. Имате право да поискате замяна на избрания продукт с друг или да се откажете от поръчката си.

Цена на доставката и начин на плащане:

Всички поръчки се доставят с куриер с наложен платеж. Към сумата на поръчката се начислява и цената за доставка с изключение в случаите, когато е упоменато, че доставката е безплатна.

Всички цени са в български лева за една бройка/един комплект с включен ДДС.

Детски онлайн магазин BEBE1 предлага на своите клиенти истинско разнообразие от бебешки колички, детски колички, столчета за кола, детски легла, бебешки кошари , проходилки, бебешки шезлонги, акумулаторни коли(чки), детски играчки, детски дрехи, както и стоки в помощ и за удобство на майките.

В категориите за детски играчки ще откриете своите идеи за детски подаръци. Разделът с детски дрехи ще Ви предложи красиви и разнообразни комплекти за новородено(изписване).В разделът „За мама” ще намерите помпи за кърма,специално бельо, аксесоари и козметика. В категорията „Къпане” присъстват така необходимите бебешки вани, детски халати и хавлии. Открийте в категориите и своята бебешка и детска козметика. Разделът „Детска стая” предлага детски легла, бебешки кошарки и скринове, всички в широка гама от цветове, както и разнообразие от детски спални комплекти и бельо.

Екипът на BEBE1 ви пожелава приятно пазаруване!