Как да поръчате

За да закупите артикул изпълнете следните стъпки.

1. Изберете желания от Вас продукт и го добавете в поръчката, като натиснете бутона „КУПИ“. Системата ще отвори нов прозорец с избрания артикул.

2. След това в отворения прозорец трябва да посочите количеството и желания от Вас цвят на продукта и отново натиснете бутон „КУПИ“. Над продукта ще се появи изречение, че поръчката е готова и че продукта е добавен в „кошницата“.  Можете да следите съдържанието на „кошницата“ си, като кликнете на "кошница" (в горната част на екрана). Ако искате да поръчате и други артикули, добавете и тях по същия начин.

3. Ако искате да направите промени, можете да се откажете от продукта, като отбележите в графа „Изтрий“ и след това натиснете бутона „Обнови“. И по този начин продукта ще бъде изтрит от Вашата „кошницата“.

4. Ако се намирате в „кошницата“ си и желаете да добавите нови продукти, трябва да натиснете бутон „ПРОДЪЛЖЕТЕ С ПОКУПКИТЕ“.

5. Вашата поръчка е изпратена успешно при натискане на бутон „ПЛАЩАНЕ“ и след попълване на Вашите данни (име, фамилия, ел. поща, тел., адрес).

6.  На посочената от Вас ел. поща ще получите писмо с искане за потвърждаване на поръчката. Същото се съхранява и в потребителския Ви профил в сайта на bebe1.bg . Там може да направите справка за статуса на поръчката Ви.

Поръчката Ви ще бъде изпълнена, след като изпратите потвърждение по ел. поща. 

Детски онлайн магазин BEBE1 предлага на своите клиенти истинско разнообразие от бебешки колички, детски колички, столчета за кола, детски легла, бебешки кошари , проходилки, бебешки шезлонги, акумулаторни коли(чки), детски играчки, детски дрехи, както и стоки в помощ и за удобство на майките.

В категориите за детски играчки ще откриете своите идеи за детски подаръци. Разделът с детски дрехи ще Ви предложи красиви и разнообразни комплекти за новородено(изписване).В разделът „За мама” ще намерите помпи за кърма,специално бельо, аксесоари и козметика. В категорията „Къпане” присъстват така необходимите бебешки вани, детски халати и хавлии. Открийте в категориите и своята бебешка и детска козметика. Разделът „Детска стая” предлага детски легла, бебешки кошарки и скринове, всички в широка гама от цветове, както и разнообразие от детски спални комплекти и бельо.

Екипът на BEBE1 ви пожелава приятно пазаруване!